Tilmelding og betaling skal ske online. Ved tilmelding bliver man medlem af  foreningen MCIV MarselisborgCentrets Idræts- og Varmtvandssvømmeklub og man tilmelder sig samtidig for een sæson, som løber fra henholdsvis januar til juni eller fra august til december. Udbuddet af hold samt priser for deltagelse kan også ses under menupunktet hold & priser.

Der kan KUN tilmeldes og betales online med Dankort eller Mobilepay (hvor der er tilknyttet et dankort). Efter tilmelding modtages en kvittering på mail - tjek venligst at tilmeldingen er i overensstemmelse med det ønskede.

Tilmelding til næste sæson, som starter i januar 2021:
Nuværende medlemmer kan tilmeldes fra den 26. november kl. 17.00
Førstegangstilmeldinger fra den 7. december kl. 17.00
 


På tidspunktet for tilmelding, kan der være så megen aktivitet på holdene, at de umiddelbart ser ud til at være optagede og kun har ventelistepladser. Det kan sagtens være udtryk for, at mange har valgt på samme tid, så vi anbefaler, at man fortsætter sin tilmelding på favoritholdet. Der er mange omrokeringer i de første par dage.

Det er muligt at stå på venteliste til flere hold. Hvis/når der bliver plads på holdet modtager man besked - enten på mail eller SMS. Her bruges det medsendte link ved tilmelding til den tilbudte plads. Hvis I allerede har en plads, men ønsker at flytte til det tilbudte hold, skal I kontakte os hurtigst muligt - så sørger vi for flytningen.

Hvis man ikke tilmelder sig et alderssvarende hold, men ved en fejl tilmelder sig et hold for en anden aldersgruppe, er tilmeldingen ikke gældende. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at flytte barnet til det rigtige hold, hvis der er plads - alternativt vil det indbetalte beløb blive tilbageført og man kan skrive sig på venteliste.

 

 

 

Link til tilmelding herunder:

Tilmeld til babysvømning 1.  halvår 2021 - klik her

 

 

                                         *****************************

Medlemslogin herunder skal IKKE bruges ved tilmelding - kun hvis man på en mail har fået tilbudt en konkret plads, kan man logge ind her og acceptere og betale for pladsen.
Det er også muligt at ændre adresse eller telefonnummer/mail.