Nu har vi fået tilladelse til at genopstarte babysvømning pr. 21. april. Det vil sige at vi går i gang fredag den 23. april.

 

Man kan tilmelde barnet til venteliste for de enkelte hold, når der er optaget.
Tilmelding og betaling skal ske online. Ved tilmelding bliver man medlem af  foreningen MCIV MarselisborgCentrets Idræts- og Varmtvandssvømmeklub. Priser for deltagelse kan også ses under menupunktet hold & priser.

På grund af COVID-19 situationen har vi ændret årets to sæsoner, så vi kun har een sæson i 2021. Tilmelding og betaling dækker 23 undervisningsgange. 
Da vi må starte sæsonen den 23. april bliver sæsonen lidt forskudt og afbrydes af sommerferien. Man fortsætter således på samme hold, når vi starter igen til august og fortsætter til de 23 undervisningsgange er nået.
Når vi kommer ind i efteråret, beslutter vi om vi vil forlænge sæsonen med mulighed for at tilkøbe et antal gange indtil jul.


Der kan KUN tilmeldes og betales online med Dankort eller Mobilepay (hvor der er tilknyttet et dankort). Efter tilmelding modtages en kvittering på mail - tjek venligst at tilmeldingen er i overensstemmelse med det ønskede.


På tidspunktet for tilmelding, kan der være så megen aktivitet på holdene, at de umiddelbart ser ud til at være optagede og kun har ventelistepladser. Det kan sagtens være udtryk for, at mange har valgt på samme tid, så vi anbefaler, at man fortsætter sin tilmelding på favoritholdet. Der er mange omrokeringer i de første par dage.

Det er muligt at stå på venteliste til flere hold. Hvis/når der bliver plads på holdet modtager man besked - enten på mail eller SMS. Her bruges det medsendte link ved tilmelding til den tilbudte plads. Hvis I allerede har en plads, men ønsker at flytte til det tilbudte hold, skal I kontakte os hurtigst muligt - så sørger vi for flytningen.

Hvis man ikke tilmelder sig et alderssvarende hold, men ved en fejl tilmelder sig et hold for en anden aldersgruppe, er tilmeldingen ikke gældende. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at flytte barnet til det rigtige hold, hvis der er plads - alternativt vil det indbetalte beløb blive tilbageført og man kan skrive sig på venteliste.

 

 

 

Link til tilmelding herunder:

Tilmeld til babysvømning 1.  halvår 2021 - klik her

 

 

                                         *****************************

Medlemslogin herunder skal IKKE bruges ved tilmelding - kun hvis man på en mail har fået tilbudt en konkret plads, kan man logge ind her og acceptere og betale for pladsen.
Det er også muligt at ændre adresse eller telefonnummer/mail.