Tilmelding til 1. halvår 2023:

Sæsonen starter den 6. januar 2023, men der er mulighed for tilmelding, selv om sæsonen er startet. Efter de første fem svømmegange, justerer vi prisen ned. Indtil da er det den fulde pris.

 

Man kan tilmelde barnet til venteliste for de enkelte hold, når der er optaget.
Tilmelding og betaling skal ske online. Ved tilmelding bliver man også medlem af  foreningen MCIV MarselisborgCentrets Idræts- og Varmtvandssvømmeklub. Priser for deltagelse kan også ses under menupunktet hold & priser. 


Der kan KUN tilmeldes og betales online med Dankort/VISA Dankort eller Mobilepay (hvor der er tilknyttet et dankort/VISA Dankort). Efter tilmelding modtages en kvittering på mail - tjek venligst at tilmeldingen er i overensstemmelse med det ønskede. Hvis man ikke modtager en mail, kan man have tastet forkert mailadresse.


På starttidspunktet for tilmelding, kan der være så megen aktivitet på  tilmeldingsmodulet, at der umiddelbart ser ud til at være optaget på nogle hold og kun er ventelistepladser. Det kan sagtens være udtryk for, at mange har valgt på samme tid, så vi anbefaler, at man fortsætter sin tilmelding til ventelisten for favoritholdet. Der er mange omrokeringer i de første par dage.

Det er muligt at stå på venteliste til flere hold. Hvis/når der bliver plads på holdet modtager man besked - enten på mail eller SMS. Her bruges det medsendte link ved tilmelding til den tilbudte plads. Hvis I allerede har en plads, men ønsker at flytte til det tilbudte hold, skal I kontakte os hurtigst muligt - så sørger vi for flytningen.

Hvis man ikke tilmelder sig et alderssvarende hold, men ved en fejl tilmelder sig et hold for en anden aldersgruppe, er tilmeldingen ikke gældende. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at flytte barnet til det rigtige hold, hvis der er plads - alternativt vil det indbetalte beløb blive tilbageført og man kan skrive sig på venteliste.

 

 

 

Link til tilmelding herunder:

Tilmeld til babysvømning 1.  halvår 2023 - klik her

 

 

                                         *****************************

Medlemslogin herunder skal IKKE bruges ved tilmelding - kun hvis man på en mail har fået tilbudt en konkret plads, kan man logge ind her og acceptere og betale for pladsen.
Det er også muligt at ændre adresse eller telefonnummer/mail.